Ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι «αιωνίων», αναμένεται η αντίδραση του Ολυμπιακού - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι «αιωνίων», αναμένεται η αντίδραση του Ολυμπιακού

featured image

Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Basket League ορίστηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔ, μεταξύ αυτών και οι τρεις που θα σφυρίξουν στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/03).

Οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης είναι αυτοί που επιλέχθηκαν για το ντέρμπι «αιωνίων», κάτι που σημαίνει ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για ξένους διαιτητές.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Επί της ουσίας πρόκειται για τους μόνους τρεις διεθνείς ρέφερι οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι, καθώς Αναστόπουλος και Μάνος ήταν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Πουρσανίδης είναι τιμωρημένος και ο Σχινάς είναι σε δικαστική διαμάχη με τους «πράσινους».

Αυτό σημαίνει επί της ουσίας πως εάν το ματς δεν αναβληθεί λόγω και της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων στο ΟΑΚΑ, την ίδια ημέρα, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατέβει, όπως είχε ξεκαθαρίσει.

Μένει φυσικά να φανεί η αντίδραση των Πειραιωτών μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ενώ η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή (ή μη) του ντέρμπι αναμένεται για αύριο.