Ο καβγάς Καββαδία - Μεγαλοοικονόμου και η ειρωνική ανάρτηση - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ο καβγάς Καββαδία - Μεγαλοοικονόμου και η ειρωνική ανάρτηση

featured image

Άναψαν τα αίματα χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στην Αννέτα Καββαδία και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Αφορμή στάθηκε η επισήμανση της Αννέτας Καββαδία ότι θα πρέπει να τηρείται το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Η φράση της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle» φαίνεται πως ήταν αυτή που προκάλεσε την «έκρηξη» της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Γιατί με φωτογραφίζεις; Έχω ψηφίσει και ως ανεξάρτητη νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ που ήταν και δύσκολα. Δεν παρέδωσα την έδρα μου και στήριζα την κυβέρνηση ανιδιοτελώς. Αν δεν σας αρέσει δεν θα ψηφίσω και αύριο και με αναγκάζετε να πάω σπιτάκι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, στη διαφωνία παρενέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, που υπερασπίστηκε την κ. Μεγαλοοικονόμου.

Βολές εκτόξευσε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, κατά της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά, για την υπόθεση ανταλλαγής του Δρομέα με κάποιο έργο από τα Σκόπια.

Με παρέμβαση του ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και κάλεσε τους βουλευτές «να μη τα γκρεμίσουμε όλα στο τέλος για να δώσουμε την ευκαιρία να μιλήσουν για συντριπτική ήττα».

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο twitter, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία σχολίασε με άκρως ειρωνικό τρόπο πως αν κάτι… χαίρεται «είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας», φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα όποιον ή όποιους φρόντισα να «δώσουν» τα όσα ειπώθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε» πρόσθεσε η Αννέτα Καββαδία στην ανάρτησή της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ