Τσίπρας για Σκάρλετ Γιόχανσον: Είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη, μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Τσίπρας για Σκάρλετ Γιόχανσον: Είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη, μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της

featured image

Τι κι αν έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε την φράση «Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον» φαίνεται πως με κάποιο τρόπο η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει να αποτελεί σημείο... αναφοράς για τα πρωτογενή πλεονάσματα που πρέπει να επιτύχει η Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην προαναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη πως όταν γίνει πρωθυπουργός, θα επιχειρήσει να επαναδιαπραγματευτεί το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων (3,5%) αναφέρθηκε στην ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης, ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ, δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί, διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί! Αφού λοιπόν η αντιπολίτευση που υπέγραψε 4,5% ξαφνικά έχει μεγάλο πόνο για τα πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μαζί μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους και δανειστές μας για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση. Αρκεί όμως να συμφωνήσουμε και από κοινού τι θα το κάνουμε το δημοσιονομικό περιθώριο που θα δημιουργηθεί».

Δείτε στο 30:30 την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ