Ευρωεκλογές 2019: Προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας κατεβαίνει με τον Ηλία Ψινάκη - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ευρωεκλογές 2019: Προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας κατεβαίνει με τον Ηλία Ψινάκη

featured image

«Βρώμικο πόλεμο» με στόχο την εξόντωσή του καταγγέλλει ο Ηλίας Ψινάκης, καταγγέλλοντας χτυπήματα κάτω από τη μέση με στόχο τις υποψηφιότητες και τον συνδυασμό του στις Ευρωεκλογές.

«Συγκεκριμένο πολιτικό κατεστημένο έπαθε "σοκ και αμόκ" με τη δύναμη που παίρνει η πρωτοβουλία μας αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook και συνεχίζει: «Όμως, "ο Θεός αγαπάει τους κλέφτες αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη...". Μόλις υπέγραψε στο συνδυασμό μας ΠΟΛΙΤΕΣ ένας Έλληνας πολύ σημαντικός σε όλη την Ευρώπη. Είναι ο Κωνσταντίνος Συναδινός».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο Κωνσταντίνος Συναδινός ήταν Διοικητής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, με δικές του ενέργειες, πέτυχε να φέρει στην πατρίδα μας πάνω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Ψινάκης. «Η διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητα και υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Συναδινού με τους ΠΟΛΙΤΕΣ, δίνει μεγάλη δύναμη σε όλους μας και ειδικά στην Ελλάδα» καταλήγει και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να στείλουν βιογραφικά στον συνδυασμό «Πολίτες».

«Φίλοι μου,

Εδώ και πολλούς μήνες δέχομαι ένα βρώμικο πόλεμο, από συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένους κύκλους, με στόχο την εξόντωσή μου.

Από την ημέρα που έσκασε η «βόμβα» και δημιουργήθηκαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση για να πλήξουν τις υποψηφιότητες και το συνδυασμό μας.

Συγκεκριμένο πολιτικό κατεστημένο έπαθε «σοκ και αμόκ» με τη δύναμη που παίρνει η πρωτοβουλία μας. Πιστεύω ότι τους τρελαίνει που απλοί πολίτες, νέοι άνθρωποι, απ΄ όλη την Ελλάδα, που απεχθάνονται ότι έχει σχέση με την πολιτική, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε κάποιο κόμμα.

Όμως, «ο Θεός αγαπάει τους κλέφτες αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη...» Μόλις υπέγραψε στο συνδυασμό μας ΠΟΛΙΤΕΣ ένας Έλληνας πολύ σημαντικός σε όλη την Ευρώπη. Είναι ο Κωνσταντίνος Συναδινός.

Ο Κωνσταντίνος Συναδινός ήταν Διοικητής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, με δικές του ενέργειες, πέτυχε να φέρει στην πατρίδα μας πάνω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητα και υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Συναδινού με τους ΠΟΛΙΤΕΣ, δίνει μεγάλη δύναμη σε όλους μας και ειδικά στην Ελλάδα.

Ο συνδυασμός ΠΟΛΙΤΕΣ είναι ανοιχτός σε όλους. Όσοι επιθυμείτε να έρθετε κοντά μας, σαν εθελοντές, υποστηρικτές, ακόμα και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μπορείτε να το κάνετε. Απλά στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο https://www.psinakis-polites.eu/gr/el/send-bio/

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...! !!»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ