Βούτσης για έξοδο από μνημόνια: Έχουμε μπει σε νέα εποχή - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Βούτσης για έξοδο από μνημόνια: Έχουμε μπει σε νέα εποχή

featured image

«Το 2018 είναι ο χρόνος κατά τον οποίο έχει πιστοποιηθεί και στη συνείδηση του κόσμου ότι έγιναν σημαντικά βήματα και ότι, πέραν από τη τυπική έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, έχουμε μπει σε μια νέα εποχή».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παραλαμβάνοντας την έκθεση πεπραγμένων για το 2018 από τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκο Κουτεντάκη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Όπως επεσήμανε ο κ. Βούτσης, οι επιμέρους εκθέσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού όλο το 2018, βοήθησαν τόσο τη Βουλή όσο και το δημόσιο διάλογο γύρω από τα οικονομικά θέματα και πρόσθεσε ότι «αποτελεί αρωγή και προς την κυβέρνηση και προς το πολιτικό σύστημα, διότι καταδεικνύεται ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά σε μία κρίσιμη φάση για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία».

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτεντάκης επεσήμανε ότι γίνεται προσπάθεια μέσα από τις εκθέσεις να αποτυπώνεται με ένα ξεκάθαρο, αντικειμενικό και ειλικρινή τρόπο η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είτε για τις θετικές είτε για τις αρνητικές πλευρές της ώστε να συνεισφέρουν στον δημόσιο διάλογο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ