Φίλης κατά Πολάκη: Όσα είπε δεν εκπροσωπούν το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Φίλης κατά Πολάκη: Όσα είπε δεν εκπροσωπούν το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

featured image

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, μπήκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα αυτό απασχόλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό του, όπως φαίνεται και από τη θέση του Νίκου Φίλη από το βήμα της Βουλής.

Σύμφωνα με την τοποθέτησή του, με όσα είπε ο κ. Πολάκης «αδικεί τον εαυτό του» και «δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του ότι θα βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Θα αναφερθώ σε ένα θέμα με το οποίο νομίζω ότι εκφράζω διερμηνεύοντας τα αισθήματα και τις απόψεις των συναδέλφων, είναι μια προσωπική μου πρωτοβουλία. Αναφέρομαι στο θέμα που προέκυψε με τις απόψεις του συναδέλφου, του κ. Πολάκη», σημείωσε ο κ. Φίλης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο κ. Πολάκης αδικεί τον εαυτό του, με όσα είπε, και αδικεί και το έργο του το κυβερνητικό, που είναι σημαντικό στον τομέα της υγείας. Δεν εκπροσωπεί βεβαίως με όσα είπε το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπροσωπεί επίσης, αλλά αδικεί την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ενισχύσει τον αγώνα των οικογενειών τους και των ίδιων των ΑμεΑ για μια, κατά το δυνατόν ισότιμη θέση στην κοινωνία μας. Και πιστεύω ότι πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ