«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

featured image

«Το κόμμα που συμπορεύτηκε και συνεχίζει να συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που έστρωσε το έδαφος για την άνοδό της, το κόμμα που έδειξε διαχρονικά προκλητική ανοχή στα δεκάδες της εγκλήματα, το κόμμα που προσπάθησε να ξεπλύνει τη φασιστική της δράση με την επικίνδυνη θεωρία των 2 άκρων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για την «καθυστέρηση» της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Η Κουμουνδούρου προσθέτει στην ανακοίνωση: «Το κόμμα που είχε χρεώσει στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκο, τις επαφές μαζί της, το κόμμα που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τον Μ. Βορίδη, διάδοχο του Μιχαλολιάκου στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, το κόμμα που δεν λέει λέξη για τις τωρινές φασιστικές πρακτικές απέναντι σε στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για τη δίκη των νεοναζιστών».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Για την πορεία της δίκης, βέβαια, και τις σχετικές ενέργειες του υπουργείου Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των δικών του αρμοδιοτήτων, κατανοούμε την πλήρη τους άγνοια. Ούτε έξω από τη δικαστική αίθουσα δεν έχουν περάσει για να αντιληφθούν τη φρίκη που σκόρπισαν οι νεοναζιστές» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ