Ουρές για ένα αυτόγραφο του Ντάνου στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Λάρισα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ουρές για ένα αυτόγραφο του Ντάνου στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Λάρισα

featured image

Στη Λάρισα βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του, «Ντάνος» για το οποίο μίλησαν η εδώ και χρόνια καλή του φίλη, Φανή Χαλκιά και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. Σύμφωνα με το OnLarissa.gr, στην παρουσίαση βρέθηκε πλήθος κόσμου προκειμένου να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους πρώην παίκτη του Survivor, αλλά και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Μάλιστα, σχηματίστηκαν ουρές από τον κόσμο που είχε έρθει από διάφορα μέρη της Θεσσαλίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του OnLarissa.gr.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις φήμες ότι θα ασχοληθεί με τα κοινά, τις οποίες διέψευσε κατηγορηματικά.

«Εχω την εντύπωση ότι θα το γνωρίζατε, αν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Είναι τόσο μεγάλες οι υποχρεώσεις μου σε αυτά που κάνω και βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο μιας και συζητάμε πράγματα για το μέλλον μου επαγγελματικά. Χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο. Θα ασχολιόμουν με το κομμάτι της πολιτικής μόνο αν είχα τον ανάλογο χρόνο και έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε, όπως αναφέρει το OnLarissa.gr: «Δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με την πολιτική επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο. Θα το έκανα ανεξάρτητα  αν είμαι δημοφιλής η όχι, αν έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω και να είμαι υπόλογος των πράξεων μου».