Η Lidl Ελλάς εργοδότης επιλογής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η Lidl Ελλάς εργοδότης επιλογής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

featured image

Η Lidl Ελλάς διακρίθηκε Employer of Choice 2019 από τη Γενιά Υ για 2η συνεχόμενη χρονιά, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση ως πιο Επιθυμητός Εργοδότης στην Ελλάδα και στην 1η θέση στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

Η έρευνα διεξήχθη από το kariera.gr, το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα αναφορικά με τις (σ)τάσεις των νέων της Γενιάς Υ σε σχέση με την καριέρα και την εργασία τους. Αυτή η διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ανάδειξή της ως Κορυφαίος Εργοδότης από το ανεξάρτητο Top Employers Institute τον Φεβρουάριο.

Στην έρευνα, συμμετείχαν πάνω από 2.700 υποψήφιοι ηλικίας 18-39, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα φοιτητών, νέων αποφοίτων, νέων εργαζομένων και πιο έμπειρων επαγγελματιών. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν με το όνομα μίας εταιρίας σε ερώτηση ανοικτού τύπου σχετικά με τον ιδανικό για εκείνους εργοδότη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν τους δόθηκε λίστα με συγκεκριμένες επιλογές.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μέλος της Διοίκησης της Lidl Ελλάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που σκαρφαλώσαμε στην 4η θέση σε μία τόσο σημαντική για εμάς ανεξάρτητη έρευνα – και ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν.

Σημαίνει ότι αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και επιθυμίες των νέων, τις ικανοποιούμε ακόμη καλύτερα και γινόμαστε περισσότερο ελκυστικός εργοδότης. Συνεχίζουμε και φέτος με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, ελπίζοντας να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2020.»

Επισκεφθείτε μας και στο:

lidl-hellas.gr

lidlgr

 

Lidl_Hellas

 

lidl_hellas

 

lidl-hellas

 

lidlhellas

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ