ΠΑΟΚ: Έτοιμη η Τούμπα για το μεγαλύτερο «pyroshow» της ιστορίας της - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΠΑΟΚ: Έτοιμη η Τούμπα για το μεγαλύτερο «pyroshow» της ιστορίας της

featured image

Στον ΠΑΟΚ έδωσαν και τις τελευταίες οδηγίες για την φιέστα της Κυριακής τονίζοντας ξανά πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι φίλοι της ομάδας να παραμείνουν στις θέσεις τους και να απολαύσουν την φιέστα.

Μετά την ανακοίνωση των συνδέσμων η οποία για πρώτη φορά κινείται στο σωστό πλαίσιο ενόψει της μεγάλης στιγμής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, και η ίδια η ΠΑΕ επιμένει πολύ στην γιορτή που θα ακολουθήσει μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ζητώντας όπως και η ανακοίνωση των συνδέσμων οι φίλαθλοι της ομάδας να σεβαστούν την γιορτή που έχει ετοιμαστεί και να την απολαύσουν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το τι θα ακολουθήσει μετά το τέλος του αγώνα. Μετά την απονομή, μόλις τελειώσει το 4λεπτο βεγγαλικών θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία της Τούμπας. Συγκεκριμένα θα σβήσουν τα φώτα μετά την απονομή και τότε θα ανάψουν χιλιάδες πυρσοί και στη συνέχεια η γιορτή θα τελειώσει με την ομάδα να κάνει το γύρο του γηπέδου. Μετά την Τούμπα η ομάδα θα μεταβεί στον Λευκό Πύργο όπου θα περιμένει ο κόσμος για να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr