Το γυαλί ενός μύθου αναβιώνει 60 χρόνια μετά - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Το γυαλί ενός μύθου αναβιώνει 60 χρόνια μετά

featured image

Ο Κάρι Γκραντ ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σπουδαίο φιλμ «Στη σκιά των τεσσάρων γιγάντων» (1959), μια ταινία-σταθμός του Άλφρεντ Χίτσκοκ που είναι σήμερα κλασική για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πέρα από όσα εκτυλίχθηκαν στο χιτσκοκικό σελιλόιντ όμως, ένα από τα πράγματα που έκαναν εντύπωση στο κοινό ήταν εκείνα τα γυαλιά που φορούσε ο Κάρι Γκραντ, αναγκάζοντας σήμερα την Oliver Peoples να μπει μέσα στην ταινία για να τα φέρει στη ζωή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Cary Grant Sun τα λένε χαρακτηριστικά και ο τολμηρός και ογκώδης σκελετός τους είναι κατασκευασμένος στο χέρι, όπως και κάθε άλλο εξάρτημα λίγο-πολύ.

«Η κομψότητα δεν ήταν απλώς εξωτερική εμφάνιση, ήταν ο τρόπος της ζωής του, γι’ αυτό και παραμένει σύμβολο του στιλ όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε πανευτυχής η κόρη του Κάρι Γκραντ, Τζένιφερ, στην παρουσίαση των γυαλιών ηλίου που βασίζονται στο γούστο του.

Όσο για την αναβίωση του θρύλου, αυτή οφείλεται στον γενικό διευθυντή της πολυτελούς φίρμας γυαλιών Oliver Peoples, Rocco Basilico, ο οποίος είδε και έπαθε για να πείσει τη θυγατέρα Γκραντ να πει το μεγάλο «ναι».

Τα Cary Grant Sun πωλούνται ήδη έναντι 421 ευρώ…