Εκείνα τα σπάνια αρσενικά, που δεν σου λένε «να προσέχεις» γιατί το κάνουν εκείνοι για σένα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Εκείνα τα σπάνια αρσενικά, που δεν σου λένε «να προσέχεις» γιατί το κάνουν εκείνοι για σένα

featured image

Γράφει η Άντρη Φλουρέντζου

Άντρες σκληροί και αισθηματίες. Εκείνοι που υπάρχουν μόνο στις ασπρόμαυρες ταινίες. Αρσενικό. Αυθεντικό αρσενικό. Άντρας ντόπρος, σκληρός, σοβαρός, σταθερός. Έτσι μου τα μαθαν εμένα. Εμένα μου είπαν ότι άλλο είναι το ταττού και άλλο η χένα. Τα αρσενικά λειτουργούν με πράξεις και είναι υπόλογοι αυτών.

Τα αρσενικά δεν κρύβονται πίσω από τον αντίχειρα τους. Δεν μασούν τα λόγια τους. Δεν θέλουν να κρύβουν πράγματα, πόσο μάλλον να λένε ψέματα. Έχουν θάρρος να λένε την αλήθεια κοιτάζοντας σε στα μάτια.Προτιμούν ειλικρινές λέξεις όσο και να πονάνε. Προτιμούν αλήθεια και ας ξέρουν τις συνέπειες. Δεν πουλάνε παραμύθια που θα τους ανεβάσουν στα μάτια σου. Αυτοί οι άντρες που λέτε, σφυρηλατήθηκαν με ατσάλι και θιάφι. Συμβόλαιο ο λόγος τους και υπογραφή οι πράξεις τους.

Αυτά τα αρσενικά είναι εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και τα μοναδικά που το αξίζουν! Μόνο μια γυναίκα είναι ικανή να τους κάνει να λυγίσουν. Και ναι, οι άντρες κλαίνε. Όχι όλοι. Μόνο αυτοί. Οι αυθεντικοί, οι αλύγιστοι σε όλα τα άλλα, οι σοβαροί.

Γιατί έχουν μπέσα στα συναισθήματα, μπέσα στα λόγια και στις πράξεις. Όταν σε κοιτάνε στα μάτια είναι γιατί το εννοούν και όχι για να παίξουν κάποιο παιχνίδι. Αυτοί. Μόνο αυτοί. Και δεν θα σε αφήσουν ποτέ να τους δεις να κλαίνε γιατί δεν είναι στις αρχές τους να δείξουν την ευάλωτη πλευρά τους. Ευάλωτοι αυτοί που φτιάχτηκαν μόνο για να σε προστατεύουν.

Αυτά τα αρσενικά λένε «Μου λείπεις», «Θα μου λείψεις», «Σ’ αγαπώ», «Σε θέλω», «Σε χρειάζομαι». Δεν λένε να προσέχεις γιατί πολύ απλά το κάνουν αυτοί για σένα.

Αυτά τα αρσενικά ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το πουν μα ούτε και να το δείξουν. Αυτό το παλιάς κοπής πλάσμα, λέγετε αρσενικό. Οτιδήποτε άλλο είναι απομίμηση. Έτσι μου έμαθαν εμένα.

[loveletters.gr]