Καμμένος: Να αναβληθεί η συζήτηση στη Βουλή λόγω τουρκικών προκλήσεων - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Καμμένος: Να αναβληθεί η συζήτηση στη Βουλή λόγω τουρκικών προκλήσεων

featured image

Μήνυμα για αναβολή της συζήτησης στη Βουλή στέλνει από τον Έβρο ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος λόγω των τουρκικών προκλήσεων.

«Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Συνεχείς παραβιάσεις οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες. Στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο έχουμε παραβίαση του διεθνούς δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και του δικαίου της θάλασσας, με την παρουσία - παράνομα -τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από την Αλεξανδρούπολη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Οι σύμμαχοί μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αίγυπτος, το Ισραήλ καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Βρισκόμαστε σε μία κρίση. Αυτό που απαιτεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι την ενότητα του ελληνικού λαού, την ενότητα του Έθνους, την ενότητα του λαού και του κλήρου, την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων» λέει και συνεχίζει:

«Θέλω να ζητήσω από εδώ, από τον Έβρο, από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον Πρωθυπουργό, σε αυτές τις στιγμές, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που μετατρέπεται από την πρόταση μομφής. Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας, μία κοινή εθνική φωνή. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες και οι Εθνοφύλακες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν την ανάγκη μίας φωνής απ’ όλους μας, είτε τον πολιτικό κόσμο είτε τον ελληνικό λαό. Το Έθνος ενωμένο πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πολιτικές αντιπαραθέσεις» καταλήγει ο Πάνος Καμμένος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ