Εθνικές εκλογές 2019: Έτοιμος ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Εθνικές εκλογές 2019: Έτοιμος ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών

featured image

Έτοιμος είναι ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών, ενώ πρώτιστο και μέγιστο θέμα είναι να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης.

«Στο υπουργείο Εσωτερικών, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως υπηρεσιακός υπουργός, βρήκα στελέχη αξιόπιστα και έμπειρα στη διεξαγωγή εκλογών. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν μόλις τον Μάιο διεξήχθηκαν οι πιο δύσκολες τετραπλές εκλογές στην ιστορία του ελληνικού κράτους» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης και πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι «το πρώτιστο και το μέγιστο είναι να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες, να μη μείνουν σελίδες ψηφισάντων με κενά και θα έλεγα, να μην μείνουν ορφανά ψηφοδέλτια. Σε μια εποχή που σκοτεινιάζει η Ευρώπη από δυνάμεις που βρίσκονται μακριά από τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, σε μια εποχή που για πολλούς λόγους έχει εκπέσει η αξιοπιστία της θεσμικής οργάνωσης της πολιτείας απέναντι στους πολίτες, πολύ περισσότερο τα τελευταία δέκα χρόνια για την πατρίδα μας, η συμμετοχή στις εκλογές είναι κρίσιμη».

Όσον αφορά στη μετάδοση των αποτελεσμάτων ο κ. Ρουπακιώτης είπε ότι και αυτή τη φορά θα υπάρχει μια συνεχής ροή, ώστε να ενημερώνεται το ελληνικό κοινό.