Κόπα Αμέρικα: Στους «4» η Αργεντινή, κέρδισε 2-0 τη Βενεζουέλα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Κόπα Αμέρικα: Στους «4» η Αργεντινή, κέρδισε 2-0 τη Βενεζουέλα

featured image

Η Αλμπισελέστε προσπέρασε με 2-0 τη Βενεζουέλα και θα εμφανιστεί στο μεγάλο ραντεβού κόντρα στην οικοδέσποινα, Σελεσάο.

Δεν ήταν ούτε τώρα καλή, αν και παρατάχθηκε με επιθετικό σχήμα και δύο σέντερ φορ. Είχε κάποια δυνατά διαστήματα πρεσαρίσματος, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά πιέστηκε σε αρκετές στιγμές από τη Βενεζουέλα. Ωστόσο, το γρήγορο γκολ βοήθησε την Αργεντινή να μην αγχωθεί και έτσι έφτασε στο τελικό 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America.

Και τα δύο γκολ προήλθαν από σουτ του Αγουέρο. Στο 10" ο επιθετικός της Σίτι έπιασε το βολέ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με υπέροχο τακουνάκι έβαλε το δεύτερό του στη διοργάνωση και το έκτο με τη φανέλα της Εθνικής. Στο 48" ο ίδιος είχε σουτ στο δοκάρι. Σταδιακά όμως η Βενεζουέλα πήρε τα ηνία και στο 71" χρειάστηκε η επέμβαση του Αρμάνι στο τετ α τετ με τον Ερνάντες ώστε να μην γίνει το 1-1.

Και αφού δεν συνέβη αυτό, ο Αγουέσρο σούταρε στο 74" και μετά την απόκρουση του Φαρίνιες, ο Λο Σέλσο σκόραρε στην επαναφορά και κλείδωσε την παρουσία της Αλμπισελέστε στη φάση των “4”. Και εκεί, ξημερώματα (03:30) Τετάρτης, την περιμένει το μεγάλο ραντεβού με την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Βενεζουέλα (Ραφαέλ Ντουνταμέλ): Φαρίνιες, Ροσάλες, Τσάνσελορ, Ερνάντες, Ρινκόν, Μουρίγιο, Μορένο, Ντελ Πίνο (56" Σολτέντο), Ερέρα, Ροντόν, Ματσίς (71" Μαρτίνες).

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Φόιτ, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ακούνια (68" Λο Σέλσο), Παρέδες, Ντε Πάουλ, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (59" Ντι Μαρία), Αγουέρο (85" Ντιμπάλα).

Πηγή: gazzetta.gr