«Πρόταση 4 εκατ. δολαρίων στον Λουτσέσκου από τη Σαουδική Αραβία» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

«Πρόταση 4 εκατ. δολαρίων στον Λουτσέσκου από τη Σαουδική Αραβία»

featured image

Ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρονται στην ξαφνική αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για εκπληκτική πρόταση από την Αλ Χιλάλ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Η είδηση της φυγής Λουτσέσκου έπεσε σαν «βόμβα» και όπως ήταν φυσικό απασχολεί έντονα, όχι μόνον τον ελληνικό, αλλά και τον ρουμανικό Τύπο, ο οποίος ασχολείται και με τη διαφαινόμενη συμφωνία του 50χρονου προπονητή με την Αλ Χιλάλ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα καταβάλει το buy out των 2.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, και προτείνει στον Λουτσέσκου ένα μυθικό συμβόλαιο ύψους 4.000.000 δολαρίων ετησίως.

«Πριν από την προπόνηση ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την απόφαση του στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξηγώντας τους ότι είναι αδύνατον να αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο μισθός θα είναι πραγματικά εντυπωσιακός, 4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο», αναφέρει η ιστοσελίδα «digisport.ro».

Το συμβόλαιο μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ έληγε το καλοκαίρι του 2020 και μόνο μια πιθανή νέα συμφωνία με τη διοίκηση θα έφερνε «σημαντική αύξηση του μισθού του», καθώς μέχρι τώρα αμειβόταν με περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο.

Το σίγουρο είναι πως ο γεννημένος από μια πλούσια οικογένεια και έχοντας δημιουργήσει τη δική του περιουσία, Ραζβάν Λουτσέσκου, δε βάζει σε προτεραιότητα τα χρήματα, και ενδεχομένως, όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, «να βλέπει την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, εκτός των χρημάτων, ως μια νέα πρόκληση, καθώς γνωρίζει ότι με την κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ έφτασε στο υψηλότερο σημείο».

Πηγή: gazzetta.gr