ΠΑΟΚ: Ουζουνίδης, η λύση από την Ελλάδα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΠΑΟΚ: Ουζουνίδης, η λύση από την Ελλάδα

featured image

Η ξαφνική απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό αναγκάζει τους διοικούντες του Δικεφάλου του Βορρά να κινηθούν άμεσα για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το βράδυ της Παρασκευής για το θέμα του προπονητή. Κι ενώ η θέση του ΠΑΟΚ είναι ότι ο αντικαταστάτης του Ρουμάνου θα είναι ακόμα καλύτερο όνομα, το γεγονός ότι υπάρχει πίεση χρόνου δεν αποκλείεται να στρέψει τους νταμπλούχους Ελλάδος σε εγχώριες λύσεις.

Ένα όνομα που αρέσει πολύ είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, του Ηρακλή, της ΑΕΛ και άλλων ομάδων, να έχει αρκετές συμπάθειες εντός των γραφείων της Μικράς Ασίας, όχι τώρα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, με το όνομά του να έχει ακουστεί έντονα και πριν από δύο χρόνια.

Παράλληλα, ακούστηκε και αυτό του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ως προπονητής της Κ19, αλλά δεν προκύπτει ότι ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, που βρίσκεται στην Κω για καλοκαιρινές διασκοπές, θα είναι έστω μια προσωρινή λύση. Ίσως να μην το επιθυμεί κι ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες αφού ο χρόνος πιέζει και ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει προπονητή.