Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Γκριέζμαν που ζαλίζουν - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Γκριέζμαν που ζαλίζουν

featured image

Σύμφωνα με τη «L" Equipe», ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει υπογράψει στην Μπαρτσελόνα για πέντε χρόνια και την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί να ενεργοποιηθεί η μειωμένη ρήτρα του στα 120 εκατ.

Νεϊμάρ ή Γκριεζμάν; "Η και τους δύο; Τα μπερδεμένα μεταγραφικά για τη γραμμή κρούσης της Μπαρτσελόνα δεν είναι και τόσο μπερδεμένα σύμφωνα με τη «L" Equipe». Η γαλλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το deal των Μπλαουγκράνα με τον Αντουάν Γκριεζμάν είναι τελειωμένο και το μόνο που απομένει, είναι να φτάσει η ερχόμενη Δευτέρα. Τι θα συμβεί την 1η Ιουλίου; Η ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου σούπερ σταρ θα πέσει από τα 200 στα 120 εκατ. ευρώ.

Τότε λοιπόν η Μπάρτσα θα την ενεργοποιήσει, ώστε να απεμπλακεί οριστικά από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Τρικολόρ. Η «L" Equipe» πάντως ισχυρίζεται ότι ο Γκριεζμάν έχει υπογράψει ήδη πενταετές συμβόλαιο με απολαβές στα 17 εκατ. ευρώ ετησίως. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή και θα μάθουμε. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης πρόσφατα είχε παραπέμψει τα νέα για την καριέρα του για τις αρχές Ιουλίου.

Πηγή: gazzetta.gr