Νέα Δημοκρατία: Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πια η απερχόμενη κυβέρνηση - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Νέα Δημοκρατία: Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πια η απερχόμενη κυβέρνηση

featured image

Για διανομή προπαγανδιστικού εντύπου της κυβέρνησης μέσω του κυριακάτικου Τύπου κατηγορεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η Νέα Δημοκρατία.

Πηγές της Πειραιώς, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζουν πως «ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πια η απερχόμενη κυβέρνηση», καθώς -όπως λένε- «ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διένειμε με τον κυριακάτικο Τύπο οκτασέλιδο -δήθεν ενημερωτικό- ένθετο που σε τίποτα δεν διαφέρει από ένα προεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη Νέα Δημοκρατία κάνουν λόγο για πρωτοφανή καταστρατήγηση της νομοθεσίας για τις εκλογικές δαπάνες, προσθέτοντας πως η ενέργεια αυτή αποτελεί και τεράστια πρόκληση για το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων, που βλέπουν τα χρήματά τους να κατασπαταλώνται για να προπαγανδίζουν το έργο που τάχα έκαναν οι υπουργοί της καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μόνο ευτύχημα είναι ότι η ξεδιάντροπη μετατροπή του Κράτους σε κομματικό παραμάγαζο τελειώνει οριστικά σε επτά ημέρες από σήμερα», τονίζουν χαρακτηριστικά.