Μέσι: Σέβομαι τη Βραζιλία, δεν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Μέσι: Σέβομαι τη Βραζιλία, δεν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση

featured image

Ο Λιονέλ Μέσι αναγνώρισε ότι δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε την Αργεντινή στο Copa America, τονίζοντας ότι το παιχνίδι κόντρα στη Βραζιλία στα ημιτελικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο μεγάλος άσος της Αλμπισελέστε μετά την πρόκριση επί της Βενεζουέλας μίλησε για τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση που δεν τον ικανοποιούν, ενώ έπειτα αναφέρθηκε στη Βραζιλία, μιλώντας με σεβασμό για τη Σελεσάο που θα αντιμετωπίσει η Αργεντινή στα ημιτελικά.

«Δεν βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο, δεν παίζω όπως θα περίμενα. Αλλά έτσι είναι τα ματς, δεν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις και είναι πιο πολύπλοκο για να επιτεθείς, να πάρεις τα ηνία και να ξεπεράσεις τους αντιπάλους. Υπάρχει συνωστισμός στον χώρο του κέντρου επίσης, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε», σχολίασε αρχικά ο άσος της Εθνικής Αργεντινής, ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με τη ματσάρα κόντρα στη Βραζιλία:

«Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι το φαβορί στο Βραζιλία - Αργεντινή. Και κυρίως όταν μιλάμε για το Κόπα Αμέρικα, που όλα είναι πολύ ισορροπημένα. Παίζουν στην έδρα τους και θα βγουν για να αποδείξουν πράγματα μπροστά στον κόσμο τους».

Στη συνέχεια, ο Μέσι υπογράμμισε: «Σέβομαι τη Βραζιλία, ξέρουμε τι σημαίνει γι" αυτούς που είναι γηπεδούχοι. Τα έδωσαν όλα απέναντι στην Παραγουάη, τρέχοντας πολύ. Αλλά διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε αρκετά καλοί για να τους αντιμετωπίσουμε και να τα δώσουμε όλα. Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς και πολύ δύσκολο για αυτό που διαθέτει η Βραζιλία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλα στο Κόπα Αμέρικα είναι αρκετά ισορροπημένα, πάμε να παλέψουμε».

Πηγή: gazzetta.gr