Ήρωας: Νεαρός επεμβαίνει και σώζει 6χρονο από το στόμα ενός πίτμπουλ (vid) - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ήρωας: Νεαρός επεμβαίνει και σώζει 6χρονο από το στόμα ενός πίτμπουλ (vid)

featured image O 19χρονος άκουσε τις απεγνωσμένες κραυγές του μικρού γείτονά του και χωρίς να το σκεφτεί έτρεξε να τον γλιτώσει από το πιτμπουλ. Από του χάρου τα... δόντια γλίτωσε ένας 6χρονος στο Τέξας των ΗΠΑ...
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ο Μέισον έπαιζε μπροστά από το σπίτι του με δύο άλλους συνομήλικούς του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένας πίτμπουλ που του επιτέθηκε, τον έριξε κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει. Τα άλλα δύο παιδιά πρόλαβαν και έφυγαν, με τον μικρό να φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια.
Ευτυχώς, οι κραυγές του έφτασαν ως τον Γκραντ Μπράουν που έμενε λίγα σπίτια πιο κάτω. Ο 19χρονος, χωρίς να το σκεφτεί άρχισε να τρέχει προς το μέρος του Μέισον, φωνάζοντας στο πίτμπουλ. Εκείνο τότε άφησε τον 6χρονο, δίνοντάς του την ευκαιρία να φύγει και άρχισε να κυνηγά τον Γκραντ, τον οποίο έριξε κάτω και άρχισε να του επιτίθεται. Ευτυχώς, κάτι άλλο του απέσπασε την προσοχή και έτσι δεν συνέχισε τα δαγκώματα, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να την γλιτώσει με ένα κόψιμο στο χέρι. Όσο για τον Μέισον; Χρειάστηκε να κάνει απλά κάποια ράμματα στο κεφάλι, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό.
[/expander_maker]