Τραγική η Εθνική κόντρα στη Σερβία και ήττα με 9-3 - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Τραγική η Εθνική κόντρα στη Σερβία και ήττα με 9-3

featured image

Πολύ κακή εμφάνιση που συνδυάστηκε με βαριά ήττα (9-3) για την εθνική Ελλάδας στο πόλο Ανδρών, η οποία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα με αντίπαλο τη Σερβία να θέσει υποψηφιότητα για νίκη και πρωτιά στον Α" ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έβγαλε ένα πολύ κακό πρόσωπο στον σημερινό «τελικό« και με πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (1/10) έχασε την πρώτη θέση και θα περιμένει τον αγώνα της Αυστραλίας με τις ΗΠΑ, ώστε να μάθει τον αντίπαλο της στον αγώνα μπαράζ για την οκτάδα.

Τα «βαριά χαρτιά» της Ελλάδας ήταν σε... ρηχά νερά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά. Τα 3/29 σουτ, με τον Φουντούλη να έχει 1/6 και τον Βλαχόπουλο 0/6, μαρτυρούν τι ακριβώς συνέβη.

Τα «γαλανόλευκα» σκουφιά σκόραρα τελευταία φορά στο 6.31 του 2ου οκταλέπτου και ακολούθησαν 22.30 λεπτά χωρίς κάποιο τέρμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 0-0, 3-0.

Σερβία (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς Β. 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 2, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς Σ. 1, Ντομποζάνοβ.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.