Σε εξαιρετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Σε εξαιρετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό

featured image

Περίπου μία ώρα είχε διάρκεια η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του δήμου Αθηναίων αναφορικά με το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ο επικεφαλής των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς και ο νέος δήμαρχος της πόλης, που θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το καλοκαίρι, Κώστας Μπακογιάννης, δεν πραγματοποίησαν δηλώσεις και απλώς ενημέρωσαν ότι θα υπάρξει ανακοίνωση, δεδομένα από πλευράς της δημοτικής Αρχής, ενδεχομένως και από το «τριφύλλι».

Στο meeting βρέθηκαν οι αρχιτέκτονες Πέτρος Συναδινός, Στέλιος και Ανδρέας Αγιοστρατίτης, με τον Στέφανο Αυγουλέα, αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του δήμου Αθηναίων έδωσαν το «παρών» οι Αλέξανδρος Τσιατσιάμης (οικονομολόγος), Χρόνης Ακριτίδης (μηχανικός), Βιβή Μπάτσου (αρχιτέκτονας),Αθανάσιος Τσιούρας (δικηγόρος).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφορικά με τη συνάντηση, αυτή πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και έγινε ακόμη μια φορά γνωστή η πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για να προχωρήσει το πρότζεκτ.

«Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και περιμένουμε πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί με το γήπεδο μπάσκετ, γιατί υπάρχει πρόθεση να μην εμπλακεί με τη διπλή ανάπλαση στη νέα Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.