Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το αποτέλεσμα που θα παράγει - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το αποτέλεσμα που θα παράγει

featured image

«Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης για τη χάραξη της νέα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής» δηλώνει ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να πρωτοπορήσει, να καλύψει το χαμένο έδαφος για μία αγροτική ανάπτυξη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον με ενισχυμένη την ασφάλεια τροφίμων.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε, επίσης, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, ότι στο πρόσφατο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας της ΕΕ έθεσε το θέμα ότι «οι αυξημένες περιβαλλοντικές φιλοδοξίες της ΕΕ δεν θα μπορέσουν να υπηρετηθούν σε καθεστώς μειωμένου προϋπολογισμού αγροτικής ανάπτυξης».

Ερωτηθείς για το πότε θα φανούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφερόμενος στις φορολογικές ελαφρύνσεις τονίζει ότι θα νομοθετηθούν άμεσα, ενώ άμεσα θα αρχίσει να φαίνεται και η διαφορά στα θέματα ασφάλειας, όπως λέει, καθώς θα ψηφιστούν ήδη με τα πρώτα νομοσχέδια οι διατάξεις για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και κάποιες αλλαγές στον ποινικό κώδικα και στον κώδικα ποινικής δικονομίας ενώ ήδη ξεκινούν οι περιπολίες των ειδικών αστυνομικών μονάδων.

Τέλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δηλώνει με νόημα ότι η νέα κυβέρνηση θα κριθεί, μετά την εφαρμογή του σχεδίου της επί του πολιτικού αποτελέσματος που θα παραχθεί.