ΠΑΟΚ: Με Ντάγκλας Αουγκούστο αναχωρεί η αποστολή για Ολλανδία - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΠΑΟΚ: Με Ντάγκλας Αουγκούστο αναχωρεί η αποστολή για Ολλανδία

featured image

Ανακοινώθηκε την Κυριακή (30/06) η αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ολλανδία. Αυτή αναχωρεί σήμερα για το Άπελντοορν, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του θα βρεθεί και ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ας απομένουν κάποια τυπικά ζητήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Πιο συγκεκριμένα, εκκρεμεί η αποστολή κάποιων εγγράφων από την Κορίνθιανς και για τον λόγο αυτό ο παίκτης θα αναχωρήσει κανονικά για την Ολλανδία.

Την Τετάρτη αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Σβέριρ Ίνγκασον, ενώ σε αυτήν βρίσκεται ο Έργκουας Κάτσε, αλλά όχι και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος δεν υπολογιζόταν και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Apeldoorn είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο , Βαρέλα , Μιχάι , Γιαννούλης , Δεληγιαννίδης, Μάτος , Ροντρίγκο , Κάτσε, Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Μελιόπουλος , Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λάμπρου , Λημνιός , Στοχ , Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε , Γαϊτανίδης, Άκπομ .

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Ολλανδία την Τετάρτη (03.07)».