Βουλευτές της Ν.Δ. κάθισαν και μέτρησαν τους... Σαμαρικούς συναδέλφους τους - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Βουλευτές της Ν.Δ. κάθισαν και μέτρησαν τους... Σαμαρικούς συναδέλφους τους

featured image

Πριν ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μια ομάδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος είχε καθίσει και μέτραγε σε μια γωνία πόσοι είναι οι Σαμαρικοί βουλευτές που εξελέγησαν.

Άλλος τους έβγαζε 10, άλλος 15 και άλλος 20. Τελικά, μόλις άρχισαν να τους αναφέρουν ονομαστικά, κατέληξαν ότι είναι 14. Ποιους υπολόγισαν;

Όπως μας εξομολογήθηκε ένας απ" αυτούς που μετείχαν στο «πηγαδάκι» ενέταξαν στην άτυπη ομάδα των Σαμαρικών, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότη Μηταράκη, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον Κώστα Καραγκούνη, τον Χαράλαμπο Αθανασίου, τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, τον υφυπουργό Κοινής Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Σκρέκα, τη Σοφία Βούλτεψη, τον Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Χρήστο Κέλλα, τον Διονύση Σταμενίτη, τον Κώστα Βλάση, τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, τον Χρήστο Μπουκώρα και τον Χριστόδουλο Στεφανάδη. Το καλό είναι ότι αυτός που μας το μετέφερε ανήκει στους συμπαθούντες προς το πρόσωπο του κ. Αντώνη Σαμαρά, αν και άπαντες στηρίζουν βέβαια στις μέρες μας αναφανδόν (και) τον νυν αρχηγό και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.