Τα δεδομένα για Μεριά με το πρώτο «όχι» στη Νάπολι - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Τα δεδομένα για Μεριά με το πρώτο «όχι» στη Νάπολι

featured image

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε καθόλα αρνητικός σε μία πρώτη ανεπίσημη προσέγγιση της Νάπολι για τον Γιασίν Μεριά, βάζοντας τιμή πώλησης στα 7 και πλέον εκατ. ευρώ. Νέο... μπάσιμο της Βέρντερ Βρέμης για Παπέ Σισέ.

Ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες που ήθελαν τη Νάπολι να έχει κάνει επίσημη κρούση για τον Μεριά και να είναι πολύ κοντά στον παίκτη. Ποια είναι λοιπόν τα δεδομένα για τον Τυνήσιο άσο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Ιταλία οι Ναπολιτάνοι έχουν χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών (σ.σ. ανεπίσημα και σε διερευνητικό επίπεδο) θέλοντας να μάθουν το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο Γιασίν Μεριά αλλά και να εκδηλώσουν τις οικονομικές τους προθέσεις (σ.σ. που μπορεί να φτάνουν έως τις 4 εκατ. ευρώ). Οι ερυθρόλευκοι από την μεριά τους εμφανίστηκαν καθ" όλα αρνητικοί στα δεδομένα που προσφέρουν οι Ιταλοί, ξεκαθαρίζοντας πως ο διεθνής μπακ παραχωρείται με ένα ποσό άνω των 7 εκατ. ευρώ και σίγουρα όχι πιο κάτω. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να έμπαινε στην διαδικασία να συζητήσει την πώληση του Μεριά στα 5 εκατ. ευρώ, κάτι που όμως δεν είναι τόσο βέβαιο ή δεδομένο.

Η ουσία είναι πως ο Μεριά δεν είναι κλεισμένος στη Νάπολι, ούτε υπάρχει επίσημη κρούση. Ούτε έχει... κλειδώσει καμία συμφωνία σε ποσό 4 εκατ. ευρώ. Γι" αυτό άλλωστε υπήρξε και η διάψευση της πειραϊκής ΠΑΕ. Υπάρχει όμως μία πολύ σοβαρή συζήτηση που έχει γίνει για τον παίκτη και που φαίνεται πως θα συνεχιστεί και τις προσεχείς ημέρες. Σε πρώτη φάση η Νάπολι εισέπραξε το «όχι» των ερυθρόλευκων σχετικά με το ποσό που προτίθεται να δώσει, αλλά δείχνει πως θα επιμείνει. Να θυμίσουμε πως ειδικά για τον Μεριά ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα αλλά και τον Γενάρη είχε απορρίψει αρκετές κρούσεις. Ο Γιασίν Μεριά άλλωστε έκανε και πολύ καλό Κόπα Άφρικα, που παίζει τον ρόλο του. Όσον αφορά στον Παπέ Σισέ οι πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα η Βέρντερ Βρέμης θα κάνει come back για την απόκτησή του, προσφέροντας 10 ή και παραπάνω εκατ. ευρώ και ότι παραμένει μέσα στις ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις τον Αφρικανό στόπερ. Κοινώς η Βέρντερ θα επιμείνει.

Πηγή: gazzetta.gr