Ισχυρός σεισμός στην Αττική: «Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ισχυρός σεισμός στην Αττική: «Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς»

featured image

«Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει τεθεί σε ετοιμότητα εάν χρειαστεί η συνδρομή του. Συνιστώ ψυχραιμία και καλώ τους πολίτες να ενημερώνονται και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε», αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η «Ελληνική Κυβέρνηση @govgr» για τον ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε την Αττική.

Ενώ λίγο πριν ενημέρωνε: «Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση από την πρώτη στιγμή. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδης και ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο κέντρο επιχειρήσεων και συντονίζουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει τεθεί σε ετοιμότητα εάν χρειαστεί η συνδρομή του. Συνιστώ ψυχραιμία και καλώ τους πολίτες να ενημερώνονται και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

— Ελληνική Κυβέρνηση (@govgr) July 19, 2019

Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση από την πρώτη στιγμή.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδης και ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο κέντρο επιχειρήσεων και συντονίζουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

— Ελληνική Κυβέρνηση (@govgr) July 19, 2019

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ. Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας λειτουργούν, αλλά λόγω υπερφόρτωσης υπήρξαν πρόσκαιρα προβλήματα.

— Ελληνική Κυβέρνηση (@govgr) July 19, 2019

Υπάρχουν επιβεβαιωμένες αναφορές για κατάρρευση παλαιάς οικίας στη Δραπετσώνα και ακατοίκητης κατοικίας στα Πετράλωνα. Φθορές έχουν σημειωθεί σε προσόψεις οικιών και στον Πειραιά και στην περιφερειακή Αιγάλεω και στο Μοναστηράκι.

— Ελληνική Κυβέρνηση (@govgr) July 19, 2019