Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μέγκαν Μαρκλ στη νέα εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μέγκαν Μαρκλ στη νέα εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

featured image

Σε άδεια μητρότητας βρίσκεται η Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννηση του γιου της, Άρτσι. Και μέσα σε αυτό το διάστημα οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι μετρημένες. Η τελευταία ήταν πριν λίγες ημέρες, στα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου είχε αποσπάσει κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της με το Givenchy σύνολο που το είχε συνδυάσει με ένα ιδίου χρώματος καπέλο.

Ωστόσο, το Σάββατο στη νέα εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν έκλεψε τις εντυπώσεις και θύμισε τις παλιές στιγμές της. το ζευγάρι βρέθηκε στον αγώνα μπέιζμπολ, μεταξύ των Red Sox και των New York Yankees, στο Queen Elizabeth Olympic Park και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Χαλαροί, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί χαιρετούσαν τον κόσμο, ενώ δεν άφηναν στιγμή ο ένας το χέρι του άλλου δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η 38χρονη δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε για την εμφάνιση αυτή ένα κοντό μαύρο φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Stella McCartney (αξίας 910 ευρώ), με μια φαρδιά ζώνη στην μέση με μεταλλική πόρπη το οποίο συνδύασε με μπαλαρίνες. Μετά το τέλος του αγώνα, Μέγκαν και Χάρι βρέθηκαν στα αποδυτήρια, όπου δέχτηκαν κι ένα δώρο για τον μικρό Άρτσι, που ενθουσίασε τη μαμά του. Μάλιστα, η Μαρκλ ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική (και πιο χαμογελαστή από ποτέ), αγκαλιάζοντας ακόμη και τους παίκτες.