Η συγκινητική ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του αδελφού του - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η συγκινητική ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του αδελφού του

featured image

Η ανθρώπινη ζωή και η υγεία είναι πάνω από οτιδήποτε: το ποδόσφαιρο, ένα παιχνίδι, ή ένα γκολ... Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ένα παράδειγμα γι" αυτό, έχοντας αποδείξει έμπρακτα τι έχει περισσότερη σημασία σε αυτόν τον κόσμο, έπειτα από τον θάνατο του αδελφού του από λευχαιμία.

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, Πέμπτη 18 Ιουλίου, από την ημέρα που ο έμπειρος στόπερ έχασε το τόσο αγαπημένο του πρόσωπο. Ο Δημήτρης Μόρας έδωσε μια μεγάλη μάχη, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 ετών.

Ο Βαγγέλης Μόρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδερφό του μέσα από το νοσοκομείο, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπετε κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά».