Διάσημη ηθοποιός με εκατ. περιουσία ψωνίζει με κουπόνια και πίνει μόνο νερό βρύσης - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Διάσημη ηθοποιός με εκατ. περιουσία ψωνίζει με κουπόνια και πίνει μόνο νερό βρύσης

featured imageΚι όμως κορυφαία ηθοποιός είναι αδιανόητα τσιγκούνα,«ψωνίζει με κουπόνια και πίνει μόνο νερό βρύσης» τονίζουν οι συνεργάτες της και εκείνη το παραδέχεται! «Επειδή είμαι μετανάστρια, νομίζω πως αυτό μου δημιουργεί μια διαφορετική προοπτική για το ποια είναι η αξία του δολαρίου και τι σημαίνει σκληρή δουλειά» τονίζει!
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η Μίλα Κούνις, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, όπως «Ο Μαύρος Κύκνος» και «Μαμάδες με κακή διαγωγή», ήταν η 6η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός του 2018, σύμφωνα με το Forbes, με περιουσία που έφτανε τα 16 εκατομμύρια δολάρια. Η 35χρονη ηθοποιός, που έχει δηλώσει επίσης ότι έχουν αποκληρώσει τα παιδιά τους με τον σύζυγό τους, δήλωσε στον Κόναν Ο’ Μπράιαν πως ήταν φιλύποπτη για το πώς ξοδεύει τα χρήματά της πριν από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Άστον Κούτσερ. «Έκανα ακραία πράγματα. Πάντα φοβόμουν πως θα έμενα απένταρη, πως δεν θα είχα δουλειά. Ζούσα την ζωή μου πάντα πολύ προσεκτικά».

Αδιανόητα τσιγκούνα κορυφαία ηθοποιός! Ψωνίζει με κουπόνια και πίνει μόνο νερό βρύσης! «Γιατί να αγοράσεις ένα πλαστικό μπουκάλι νερού όταν μπορείς να πιεις όσο θέλεις από την βρύση;»

Η Μίλα Κούνις προσθέτει: «Μέχρι σήμερα πίστευα πως δεν χρειάζεται να αγοράσεις ένα πλαστικό μπουκάλι νερό, αφού έχουμε πολύ νερό στην βρύση του σπιτιού μας και πληρώνουμε πολλά λεφτά για να είναι καθαρό και πόσιμο, γι’ αυτό πάρε ένα γυάλινο μπουκάλι και γέμισέ το και θα είσαι μια χαρά».

Λάτρης της Groupon

Μέρος της τσιγκουνιάς της αυτής, περιλαμβάνει και την διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης εκπτωτικών κουπονιών, την Groupon. Όπως λέει η ηθοποιός «Είμαι μεγάλη υποστηρίκτρια της Groupon. Έχω πάει σε εστιατόρια με κουπόνια της Groupon. Τα χρησιμοποιώ συνέχεια».

Ακόμη και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, μόνη της τα κάνει η Μίλα Κούνις

Ερωτηθείσα αν την σχολιάζουν για το γεγονός πως είναι διάσημη και ψωνίζει με εκπτωτικά κουπόνια, η Μίλα Κούνις απάντησε: «Όλη την ώρα. Συνήθως λένε: ‘Αλήθεια;’ Κι εγώ απαντάω ‘Ναι, φυσικά, γιατί έτσι μπορώ να έχω μεγάλη έκπτωση».

Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι το ατού της

Επίσης, αυτοαποκαλείται εξειδικευμένη αγοραστής από ηλεκτρονικά καταστήματα. Θυμάται πως έχει συγκρίνει ηλεκτρονικές αγορές στις 2 το πρωί, αφότου ένας σχεδιαστής πρότεινε κάποιες καρέκλες που της ίδιας της φάνηκαν πολύ ακριβές. Τότε σκέφτηκε: «Θα βρω κουπόνια για παρόμοιες καρέκλες και θα του τις στείλω γράφοντάς του: ‘Τι λες γι’ αυτές;’. Και το έκανα. Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να το κάνω όλο αυτό. Μου αρέσει».

Οι βέρες της Μίλα Κούνις είναι αγορασμένες από το Etsy και κόστισαν μόλις 90 δολάρια

Τέλος, για να καταλάβει κανείς πόσο τσιγκούνα είναι, η Μίλα Κούνις είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως ακόμη και οι βέρες που αγόρασαν με τον Άστον Κούτσερ για τον γάμο τους το 2015, κόστισαν μόλις 90 – 100 δολάρια. «Μου αγόρασε ένα όμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων και ήταν πολύ λαμπερό» είπε η ηθοποιός. «Αλλά οι βέρες μας ήταν από το Etsy». [/expander_maker]