Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά και σε Σένκφελντ, οι λεπτομέρειες που έφεραν το deal με Ζαχίντ - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά και σε Σένκφελντ, οι λεπτομέρειες που έφεραν το deal με Ζαχίντ

featured image

Από τη μεταγραφική ένδεια του προηγούμενου διαστήματος, ο Παναθηναϊκός πέρασε σε μια περίοδο που οι κινήσεις του στο παζάρι είναι διαρκείς και οι «τρύπες» στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αρχίζουν σταδιακά να καλύπτονται.

Μετά την ολοκλήρωση των προσθηκών του Δημήτρη Κολοβού και του Ζοάο Νούνιες, χθες επιτεύχθηκε και η συμφωνία με τον Γκαγιάς Ζαχίντ, ενώ το «τριφύλλι» βρίσκεται και πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα για το κέντρο της άμυνας

Σύμφωνα με την «Πράσινη«, οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες, γεγονός που τον φέρνει μία ανάσα από το να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ σημειώνεται πως η υπόθεση δεν αποκλείεται να κλείσει το αργότερο μέχρι αύριο. Σε περίπτωση που χαλάσει του Ολλανδού, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον συμπατριώτη του, Βίτο Βόρμγκουρ.

Επίσης, χθες το βράδυ το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Ζαχίντ. Τον 24χρονο μέσο ήθελε πολύ ο Δώνης στην ομάδα του, ώστε να προσθέσει ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του.

Όπως αναφέρει σε άλλο της ρεπορτάζ η «Πράσινη», εάν ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ. Στην αρχή οι Κύπριοι ήθελαν η ρήτρα να φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο σε αυτές τις απαιτήσεις φυσικά και δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί το «τριφύλλι».