Η FREZYDERM αναδείχτηκε Κορυφαία Εταιρία για το 2019 στα Best in Pharmacy Awards - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η FREZYDERM αναδείχτηκε Κορυφαία Εταιρία για το 2019 στα Best in Pharmacy Awards

featured image

H FREZYDERM αναδείχτηκε Κορυφαία Εταιρία λαμβάνοντας το TOP COMPANY AWARD 2019 στα Best in Pharmacy Awards καθώς και 4 ακόμη βραβεία από τις επιμέρους κατηγορίες, τρία εκ των οποίων ήταν χρυσά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2019, με συμμετοχές εκατοντάδων στελεχών από τη βιομηχανία των φαρμάκων, των καλλυντικών, των διαφημιστικών εταιρειών αλλά και του κλάδου των φαρμακείων.

GOLD Award για το Active Sun Screen

Κατηγορία: Καινοτόμο προϊόν – Καλλυντικά

Χρυσή διάκριση για τα Active Sun Screen, την σειρά αντηλιακής προστασίας με πρωτοποριακή ενεργή φόρμουλα που εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας. Προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση.

Χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) τα αντηλιακά Active Sun Screen έχουν ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχουν ισχυρή αποτοξινωτική δράση.

GOLD Award για το Odor Blocker

Κατηγορία: Καινοτόμο προϊόν – Προϊόντα υγείας και υγιεινής

Χρυσή διάκριση για τα Odor Blocker, τη σειρά που αποτελείται από οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Με ειδική σύνθεση που καταπολεμά τη δράση των Gram- βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων που αποτελούν την κύρια αιτία της κακοσμίας, χαρίζοντας άμεση φρεσκάδα, παρατεταμένη δράση, διατηρώντας παράλληλα τη στοματική κοιλότητα υγιή.

SILVER Award για τα Nazal Cleaner

Κατηγορία: Καινοτόμο προϊόν - Ιατροτεχνολογικά & Διαγνωστικά Προϊόντα

Αργυρή διάκριση για τα εξειδικευμένα Ρινικά Εκνεφώματα Nazal. Mία πρωτοποριακή σειρά υπέρτονων αλατούχων διαλυμάτων για την ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση. Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν Ανθό Άλατος από την περιοχή του Μεσολογγίου, ένα πολύτιμο και δυσεύρετο δώρο της φύσης, πλούσιο σε ωφέλιμα για τη ρινική κοιλότητα άλατα και ιχνοστοιχεία.

Τα φυσικής προέλευσης δραστικά συστατικά που περιέχονται στη σύνθεσή τους καταπραΰνουν τον ερεθισμένο βλεννογόνο, ενισχύουν τη φυσιολογική χλωρίδα και τη φυσική άμυνα του βλεννογόνου και έχουν αποσυμφορητική και ενυδατική δράση.

GOLD Award για το Εμπορικό Τμήμα της FREZYDERM

Κατηγορία: Κορυφαία Ομάδα Πωλήσεων στο φαρμακείο

Το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από μια ομάδα 44 ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την εξυπηρέτηση 4.000 φαρμακείων με άμεση συνεργασία και απευθείας προμήθεια προϊόντων από την ίδια την εταιρία.

Παράλληλα φροντίζει για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών και μέσω έμμεσων συνεργασιών που εξυπηρετούνται από τις φαρμακαποθήκες. Εφαρμόζει εμπορικές πολιτικές που θα λειτουργούν αντικειμενικά, ισότιμα και ομοιόμορφα σε όλα τα μέλη του δικτύου.

Έχει υιοθετήσει εξειδικευμένες λύσεις σύγχρονων CRM συστημάτων για να επιτυγχάνει υγιείς ρυθμούς ανάπτυξης για την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της.

Ο κος Γιάννης Αναστασίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FREZYDERM, δήλωσε:  «Είναι ιδιαιτέρως τιμητικό να επιβραβεύονται τόσο τα προϊόντα όσο και οι ομάδες των ανθρώπων της εταιρίας μας. Αυτό αποτελεί την κινητήριο δύναμη προκειμένου να συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές και την άριστη ποιότητα που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια την επιχείρησή μας».