Εθνική Ελλάδoς: Δεν έχω κλείσει ακόμα δηλώνει ο Τζον Φαν Σιπ - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Εθνική Ελλάδoς: Δεν έχω κλείσει ακόμα δηλώνει ο Τζον Φαν Σιπ

featured image

Ο Τζον Φαν Σιπ επιβεβαίωσε πως υπάρχει επικοινωνία με την ΕΠΟ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει συμφωνία.

O άλλοτε εξτρέμ του Άγιαξ και μέλος της Εθνικής Ολλανδίας στο θριαμβευτικό για τους «Οράνιε» Euro "88, Τζον Φαν Σιπ προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την διαδοχή του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής.

Ο πρώην προπονητής της Τσβόλε και της Μέλμπουρν Σίτι, θεωρείται παιδί του Κρόιφ, δίνοντας έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής με ασφυκτικό πρέσινγκ και όσο το δυνατόν περισσότερες επιθέσεις.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε πως υπάρχουν επαφές με την ΕΠΟ, ωστόσο όπως τόνισε αποκλειστικά στο gazzetta.gr δεν υπάρχει συμφωνία στην παρούσα φάση. «Θα ήθελα να σε ξεκαθαρίσω πως δεν έχω συμφωνήσει με την ελληνική ομοσπονδία. Δεν γνωρίζω τι γράφει ο ελληνικός τύπος, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσω. Υπάρχει επικοινωνία, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Πηγή: gazetta.gr