Το Πεντάγωνο έδωσε βίντεο μαχητικού να συναντά... UFO (Video) - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Το Πεντάγωνο έδωσε βίντεο μαχητικού να συναντά... UFO (Video)

featured image
Την ώρα που στις ΗΠΑ επικρατεί πραγματική φρενίτιδα με την διαβόητη «Περιοχή 51», το Πεντάγωνο σε μια άνευ προηγουμένου κίνησε έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο πιλότος μαχητικού εμφανίζεται στη διάρκεια πτήσης να συναντά Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, γνωστά και ως UFO.
Στο βίντεο, το οποίο προέρχεται από το 2004, ο πιλότος ενός μαχητικού F/A-18F από το αεροπλανοφόρο Νίμιτς πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση ρουτίνας, όταν ξαφνικά εντόπισε ένα άνγνωστο αντικείμενο να πετά στην περιοχή της εκπαιδευτικής πτήσης. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν και από το ραντάρ του καταδρομικού Πρίνστον, το οποίο και ανησύχησε για το αν τα μαχητικά ήταν οπλισμένα.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."]
Το μαχητικό κατευθύνθηκε προς τα άγνωστα αντικείμενα ωστόσο, σύντομα διαπίστωσε ότι η παρακολούθησή τους θα ήταν τρομερά δύσκολη, καθώς από τα 80.000 πόδια εξαφανίζονταν στα 20.000 και πάλι πίσω.
Ξαφνικά, και ενώ ο πιλότος είχε χάσει το UFO από τα μάτια του, το είδε να υπερίπταται ακίνητο στη θάλασσα, προκαλώντας έντονο κυματισμό, κάτι που σημαίνει ότι ήταν μεγάλου μεγέθους. Περιέγραψε, δε, το αντικείμενο ως οβάλ, υπόλευκο και μήκους 12 μέτρων προσθέτοντας ότι όταν το πλησίασε για να το δει, το αντικείμενο κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος του.
Ο πιλότος ετοιμάστηκε για μάχη, ωστόσο, το αντικείμενο επιτάχυνε με απίστευτη ταχύτητα  και εξαφανίστηκε, αφήνοντας τους πιλότους των μαχητικών με ανοιχτό το στόμα.
[/expander_maker]