Χορευε προκλητικά η κοπέλα του μπροστα σε άλλους άνδρες και την κλώτσησε στο πρόσωπο με όλη του τη δύναμη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Χορευε προκλητικά η κοπέλα του μπροστα σε άλλους άνδρες και την κλώτσησε στο πρόσωπο με όλη του τη δύναμη

featured image Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Η Βραζιλιάνα είχε πάει εκεί μαζί με το φίλο της και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χορεύει twerk. Χαμήλωσε τη λεκάνη της και με εξαιρετική μαεστρία κουνούσε τους γοφούς της.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Όλος ο κόσμος την κοίταζε, αλλά αυτό φαίνεται ότι «άναψε τα λαμπάκια» του ζηλιάρη φίλου της. Εντελώς ξαφνικά παίρνει φόρα και με μια δυνατή κλωτσιά σαν να κλωτσάει μπάλα, κλώτσησε την κοπέλα στο πρόσωπο. Την τίναξε μακριά. Εκείνη ζαλισμένη και απορημένη μοιάζει να τον ρωτάει γιατί το έκανε. Η άθλια αντίδραση του άνδρα προκάλεσε τον εκνευρισμό των τραγουδιστών στο πάρτι ο οποίοι είπαν: «Αν είσαι σεξιστής, δειλός, προκατειλημένος και δεν μπορείς να αποδεχθείς την εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει σε μια σκηνή, μην με ακολουθείς στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, μην έρχεσαι στα σόου μου. Ακόμα καλύτερα μην βγαίνεις από το σπίτι σου και στις γυναίκες δεν αξίζει να ζουν με τέτοιους ανθρώπους»
[/expander_maker]