Γιόχανσον: Μας αξίζει που δεν μπορούμε να βγούμε βόλτα στην πόλη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Γιόχανσον: Μας αξίζει που δεν μπορούμε να βγούμε βόλτα στην πόλη

featured image

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στη Σουηδία για την κατάσταση του Παναθηναϊκού και τη ζωή του στην Αθήνα.

Ο μπακ του «τριφυλλιού» είπε αρχικά στην «Svenskafans»: «Υπάρχει πολλή πίεση. Το βλέπεις. Ακούς πολύ γκρίνια και ίσως δεν βγεις έξω στην πόλη για να κάνεις μια γρήγορη βόλτα, όπως θα έκανες. Αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι. Όταν δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να γίνουν, το αξίζουμε»

Για την πρόσφατη ήττα από την ΑΕΛ με 2-1 στο ΟΑΚΑ, είπε: «Είχαμε πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από την άλλη, αυτοί έβρισκαν μία ευκαιρία και την έκαναν γκολ. Έκαναν το 1-0 μετά από 38 δευτερόλεπτα. Όταν είσαι σε δύσκολη περίοδο, είναι σαν όλα να είναι εναντίον σου. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις γι’ αυτό».

Για την απόδοσή του στους αγώνες, ο άσος του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι: «Ούτε κι εγώ έχω παίξει στο 100%. Είναι πιο δύσκολο ακόμα, όταν όλη η ομάδα είναι σε κακή περίοδο. Αλλά ξέρω ότι τα πήγα καλά την περσινή σεζόν. Και τώρα, τα τελευταία 2-3 παιχνίδια είναι καλύτερα, οπότε πρέπει να συνεχίσω έτσι.

Αισθάνομαι ωραία. Ακόμη κι αν είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου και είχαμε λίγο δύσκολη αρχή και δεν πήραμε τους πόντους που έπρεπε να πάρουμε. Μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα στην αρχή. Αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όποτε θα γυρίσει, αλλά είναι δύσκολη περίοδος τώρα».