Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: Το μάτι του γαρίδα, κάτσε ρε φιλαράκι - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: Το μάτι του γαρίδα, κάτσε ρε φιλαράκι

featured image

Το ζευγάρι που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες του μέσα από τη συχνότητα του Star και το παιχνίδι «Globetrotters» κάθισε στον καναπέ της «Φωλιάς των ΚουΚου» και μίλησε για την εμπειρία του αυτή.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη αναφέρθηκαν στη πρόταση που δέχτηκαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Ήμουν κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο με την αδελφή μου, είχαμε ξεμείνει έξω από το σπίτι και χτυπάει το τηλέφωνο. «Ναι, γεια σας κα. Βαρθακούρη σας θέλουμε για το Globetrotters». Εγώ καταλαβαίνω ότι με θέλουν ως καλεσμένη. Τι να πω, εξάλλου, για τα ταξίδια. Δεν έχω πάει και πουθενά. Όταν γυρνάω σπίτι λέω στον Χάρη, “καλέ, μας θέλουν να στην άκρη του κόσμου”. Στην αρχή βέβαια είπε όχι» ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης πρόσθεσε: «Είπα όχι, στην αρχή, μα να το συζητήσουμε. Μου φάνηκε πολύ μεγάλο το διάστημα απουσίας αφενός από τα παιδιά αφετέρου από τη δουλειά μου. Λέω, λοιπόν, “ξέρετε κάτι, δεν με συμφέρει οικονομικά να το κάνω”. Πλέον όμως την ξέρετε την Αντελίνα! Είχε και ένα δυο λογικά επιχειρήματα».

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να συνεχίσει να διατυπώνει τις σκέψεις του, η σύζυγος του όμως είχε αντίθετη άποψη και η συνέχεια ήταν απολαυστική για τους τηλεθεατές.

«Ήμασταν 5, 5 και μισή το πρωί στη Νέα Ζηλανδία. Δεν είχαμε προλάβει ακόμη να ξυπνήσουμε. Του ζητάς να κάνει άλλα και άλλα και, σου λέει, δεν μπορεί. Το μάτι όμως γαρίδα! Κάτσε ρε φιλαράκι» ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αντελίνα με χιούμορ.