ΠΑΟΚ-Νεπτούνας: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον «δικέφαλο», τέλος ο Φλεβαράκης - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΟΚ-Νεπτούνας: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον «δικέφαλο», τέλος ο Φλεβαράκης

featured image

Ο ΠΑΟΚ έχασε εύκολα από τη Νεπτούνας με 94-72, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League, με αποτέλεσμα να παραμείνει χωρίς νίκη στη διοργάνωση (έχει ρεκόρ 0-3), κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά την προσπάθεια πρόκρισης στους «16», έστω και αν απομένουν έντεκα αγωνιστικής για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έμεινε 21 πόντους πίσω στην πρώτη περίοδο (11-32), μείωσε στο -3 και στο -6 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όμως στην αρχή της τρίτης περιόδου ένα ξέσπασμα των φιλοξενούμενων έφερε το σκορ στο 43-55 και στο 47-61. Στη συνέχεια η διαφορά εκτινάχθηκε, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει μη αναστρέψιμη.

Κορυφαίοι των Λιθουανών ήταν οι Γκαίλιους με 13, Ολισεβίτσιους με 12 και Γκάλντικας, Ματσιούλις με 11 πόντους, ενώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχώρισαν οι Σμιθ και Ουίγκινς με 19 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

Τέλος ο Φλεβαράκης από τον πάγκο της ομάδας

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Κώστας Φλεβαράκης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου (02/11) με τον Ήφαιστο Λήμνου, στα πλαίσια της Basket League.

Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο των επτά ηττών σε οκτώ αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Τα δεκάλεπτα: 11-32, 39-45, 53-73, 72-94