Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ «μίλησε» με τη νεκρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα για το ρόλο της στο The Crown - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ «μίλησε» με τη νεκρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα για το ρόλο της στο The Crown

featured image

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είναι ιδιαίτερα παθιασμένη με το ρόλο της ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, στη σειρά του Netflix, The Crown. Άλλωστε, η διάσημη ηθοποιός παθιάζεται με ο, τι καταπιάνεται. Ωστόσο, οι τελευταίοι ισχυρισμοί της για το πώς αποφάσισε να πάρει το συγκεκριμένο ρόλο, προκαλούν αίσθηση.

Κι αυτό, διότι υποστηρίζει πως «μίλησε» με το πνεύμα της νεκρής πριγκίπισσας, η οποία της έδωσε το «ΟΚ» για να την υποδυθεί. Η 53χρονη ηθοποιός μιλώντας σε φεστιβάλ στη Βρετανία, δε δίστασε να αποκαλύψει πως για το ρόλο, δεν αρκέστηκε στο να μελετήσει μόνο τις βιογραφίες της πριγκίπισσας ή να μιλήσει με φίλους και συγγενείς της. Αλλά συμβουλεύτηκε αστρολόγο, μέντιουμ και γραφολόγο.

Μάλιστα, η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ παρουσίασε και «διαλόγους» που είχε με το πνεύμα της νεκρής.

«Είπε ότι είναι ευχαριστημένη που θα την υποδυθώ εγώ. Για εμένα είναι πολύ βασικό να έχεις την ευχή από κάποιον που θα υποδυθείς γιατί φέρεις μια ευθύνη» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Οπότε τη ρώτησα "είστε οκ με το πρόσωπό μου;" και αυτή μου είπε "είσαι καλύτερη από τις άλλες ηθοποιούς" που σκέφτονταν για τον ρόλο. Και μετά είπε "αλλά θα πρέπει να είσαι πιο στολισμένη". Μου είπε, επίσης, "να προσέξεις το κάπνισμα. Εγώ κάπνιζα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Να θυμάσαι - και αυτό είναι σημαντικό - ότι η πίπα ήταν τόσο σημαντικό όπλο έκφρασης, όσο και το ίδιο το κάπνισμα».