Οι αιχμές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για ΣΚΑΪ, OPEN και ANT1 - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Οι αιχμές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για ΣΚΑΪ, OPEN και ANT1

featured image

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω ανάρτησής του στο twitter, άφησε αιχμές κατά των ΣΚΑΪ, OPEN TV και ANT1.

Αφορμή στάθηκε η δήλωσή του στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η οποία όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος δεν προβλήθηκε από τα συγκεκριμένα κανάλια.

«Αναρωτιέμαι γιατί @opentvgr, @skaigr και @AntennaTV έπαιξαν τις δηλώσεις όλων των εκπροσώπων στην μαθητική παρέλαση, εκτός από αυτήν του επίσημου εκπροσώπου του Προέδρου της Βουλής. Τί είναι αυτό που τους οδήγησε σε αυτό δημοσιογραφικό ατόπημα; Τί τους ενόχλησε σ´αυτήν τη δήλωση;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ανάρτησή του.

Αναρωτιέμαι γιατί @opentvgr, @skaigr και @AntennaTV έπαιξαν τις δηλώσεις όλων των εκπροσώπων στην μαθητική παρέλαση, εκτός από αυτήν του επίσημου εκπροσώπου του Προέδρου της Βουλής. Τί είναι αυτό που τους οδήγησε σε αυτό δημοσιογραφικό ατόπημα; Τί τους ενόχλησε σ´αυτήν τη δήλωση; pic.twitter.com/Fnhr6EiRE5

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) October 28, 2019

Μάλιστα, με δεύτερο tweet ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρόσθεσε πως το OPEN έπαιξε τη δήλωσή του στο βραδινό δελτίο, αλλά εκ παραδρομής δεν προβλήθηκε στο μεσημεριανό ρεπορτάζ: «Το @opentvgr έπαιξε στο βραδινό δελτίο με τη @stella_gadona_ την δήλωσή μου ως εκπροσώπου σήμερα του ΠτΒ, που εκ παραδρομής, προφανώς, δεν περιελήφθη στο μεσημεριανό ρεπορτάζ. Ευχαριστώ».

Το @opentvgr έπαιξε στο βραδινό δελτίο με τη @stella_gadona_ την δήλωσή μου ως εκπροσώπου σήμερα του ΠτΒ, που εκ παραδρομής, προφανώς, δεν περιελήφθη στο μεσημεριανό ρεπορτάζ. Ευχαριστώ.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) October 28, 2019