Η βασίλισσα των «ανοιγμάτων» - Η Ρωσίδα με την εκπληκτική ευλυγισία που κάνει τους άνδρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό (Video) - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η βασίλισσα των «ανοιγμάτων» - Η Ρωσίδα με την εκπληκτική ευλυγισία που κάνει τους άνδρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό (Video)

featured image Η Ντάσα Μαρουσίνα είναι ένα μοντέλο από τα πολλά που υπάρχουν στο instagram το οποίο καθημερινά αυξάνει τους ακολούθους της με τα βίντεο που ανεβάζει. Μπορεί να είναι κοντούλα και να μην έχει την κλασσική έννοια του μοντέλου, όμως το ευλύγιστο κορμί της και το χαριτωμένο πρόσωπο της μαζί με τα βίντεο που την δείχνουν να μπορεί να ανοίξει τα πόδια της και να τα φέρει πάνω από το κεφάλι της, την έχουν κάνει περιζήτητη.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η Μαρουσίνα βέβαια είναι πάνω από όλα αθλήτρια της γυμναστικής. Ζει στο Ομπνίνσκ λίγο έξω από τη Μόσχα και μέχρι στιγμής οι ακόλουθοι της ξεπερνούν τους 170.000. Τα «ποσταρίσματα» της ντάσα στον λογαριασμό της αγγίζουν τα 1800 και όλα δείχνουν πόσο ευλύγιστη είναι.
[/expander_maker]