Η Κατερίνα Λέχου μας είπε την ηλικία της και δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας! (video+photos) - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Η Κατερίνα Λέχου μας είπε την ηλικία της και δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας! (video+photos)

featured imageΓια ακόμα μία φορά η Κατερίνα Λέχου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Γιατί δεν είναι και εύκολο να ανακοινώνεις την ηλικία σου σε εκπομπή! Η ηθοποιός αναμφισβήτητα είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα ανακοίνωνε την ηλικία της… φόρα παρτίδα!
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η Κατερίνα Λέχου εμφανίστηκε στην εκπομπή DOT και έδωσε tip καλής ζωής και αυτογνωσίας και στο μεταξύ είπε και πόσο χρονών χρειάστηκε να φτάσει για να καταλάβει κάποια πράγματα.
Και φυσικά στο άκουσμα και μόνο του… αριθμού πράγματι σαστίσαμε! Όχι, δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν να έχει περάσει τα πενήντα και να είναι τόσο φρέσκια, τόσο όμορφη, τόσο λαμπερή. Και όμως, είναι γεννημένη το 1967 και ακόμα και στο internet να το ψάξεις, θα δεις ακριβώς το ίδιο νούμερο. Άλλο όμως να το ψάχνεις μόνος σου και άλλο να το ανακοινώνει η Κατερίνα Λέχου από μόνη της. Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τις δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού… Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]