Έδωσε η Εύη Βατίδου τα 93.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια; - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Έδωσε η Εύη Βατίδου τα 93.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια;

featured image

Ο χωρισμός της από τον Αλέξη Κούγια πριν από 12 χρόνια έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα και τώρα η Εύη Βατίδου μιλά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δυο παιδιών της, τα 93.000 ευρώ που εκδίκασε το δικαστήριο να δώσει στον πρώην σύζυγό της και τη ζωή της.

«Δεν τα έδωσα και ούτε πρόκειται να τα δώσω. Μου τα χάρισε», αποκάλυψε η Εύη Βατίδου μιλώντας στην εκπομπή. Τα 93.000 ευρώ ήταν το ποσό που εκδίκασε το τελευταίο δικαστήριο στην Ελληνίδα καλλονή, ζητώντας της να τα καταβάλει στον πρώην σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.


Η Εύη Βατίδου, όπως, αποκάλυψε δεν θα δώσει τελικά αυτό το ποσό στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίων οι σχέσεις τους έχουν πια αποκατασταθεί. «Ο Αλέξης είναι πολύ καλός πατέρας και είναι πάντα πάνω από τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ο μεγάλος της γιος αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να δώσει για τη Νομική.

Η ίδια, μάλιστα, μίλησε και για τη ζωή της μετά το χωρισμό, αποκαλύπτοντας πως είναι σε σχέση, έχει δεχτεί μάλιστα και δαχτυλίδι από τον σύντροφό της, αλλά δεν σκέφτεται να κάνει πια άλλο γάμο. «Δεν θα μου άρεσε πια να κάνω άλλο γάμο και παιδιά», αναφέρει και προσθέτει πως δεν θα ήθελε ούτε και ο Αλέξης Κούγιας να ξαναπαντρευτεί.

«Δεν μου πέφτει λόγος στη ζωή του άλλου, αλλά δεν θα μου άρεσε ο πρώην σύζυγός μου να ξαναπαντρευτεί. Για τα παιδιά μας δεν θα ήθελα ούτε εμένα να με δω πάλι νύφη, ούτε τον πρώην σύζυγό μου γαμπρό. Νομίζω δεν θα άρεσε ούτε στα παιδιά μας».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ