Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

featured image

Στην τελευταία εκπομπή του 2019, η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε στο Μαζί σου Σαββατοκύριακο την Ιλένια Ουίλιαμς. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για όλα και η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε πρώτη φορά ανοιχτά στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης.


Φανταζόμασταν το μέλλον από εδώ και πέρα, διαφορετικά. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πιο πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια, να κάνω λίγο πιο μπροστά για μένα. Ήθελα να αποσπαστεί η Ιλένια από την τηλεόραση, τη σχέση, τον μπαμπά, να είναι μόνη της.

Δεν το περίμενα ότι θα το ανακοινώσει στην τηλεόραση, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Έγινε το πρωί, ήμουν στον δρόμο, μετά άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Το περίμενα ότι θα γίνει, αλλά δεν ήξερα τον τρόπο και όταν συνέβη επέλεξα να τα κλείσω όλα, να τα αφήσω λίγο στην άκρη. Δεν ήθελα να δοθεί περισσότερη έκταση», είπε χαρακτηριστικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ξεκίνησα το τραγούδι», τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ