Βετεράνοι Ολυμπιακού: Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Βετεράνοι Ολυμπιακού: Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη

featured image

Ανακοίνωση για το θάνατο του παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού, Ηλία Ρωσίδη, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

«Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη

Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή του μεγάλου αρχηγού του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Ηλία Ρωσίδη.

Ο θρυλικός αρχηγός της υπερομάδας της δεκαετίας του 50 κατέκτησε 9 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, πολλά νταμπλ και αγωνίστηκε στο Θρύλο 13 χρόνια ενώ ήταν αρχηγός στην Εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 11 συνεχή χρόνια και ήταν ο πρώτος επιθετικός αμυντικός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε.


Ο Ηλίας Ρωσίδης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού συμμετέχοντας σε πάνω από 500 αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος δημιούργησε με τη σύζυγο του Αντωνία σπουδαία οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά και εγγόνια ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Ο Αρχηγός μας πλέον θα βλέπει τους αγώνες του Ολυμπιακού που λάτρεψε από τον ουρανό του γηπέδου Καραϊσκάκη εκεί που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας. Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ