Η Έλενα Ράπτη εξομολογήθηκε πρώτη φορά για το μυστικό γάμο με τον σωματοφύλακά της - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Η Έλενα Ράπτη εξομολογήθηκε πρώτη φορά για το μυστικό γάμο με τον σωματοφύλακά της

featured image

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε μυστικά τον σωματοφύλακα της Κίμωνα Μπάλλα και η είδηση έπεσε σαν βόμβα το περασμένο καλοκαίρι. Η γνωστή πολιτικός είχε ανεβάσει την επόμενη μέρα της Παναγίας, στο προφίλ της στο Instagram, μια φωτογραφία από το γάμο της που είχε τελεστεί ήδη από τον περασμένο Μάη.

Η Έλενα Ράπτη, αρχικά, κράτησε σιγήν ιχθύος και τώρα για πρώτη φορά μίλησε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της, στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».


«Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ πολιτικά το γάμο μου», είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Αυτός είναι, όπως εξήγησε και ο λόγος που απέφυγε να αποκαλύψει το γάμο της, μέσα στην προεκλογική περίοδο. «Δεν βιάστηκα να παντρευτώ γιατί ήθελα όταν θα το κάνω να είναι για πάντα», λέει χαρακτηριστικά για το άλλο της μισό και λάμπει από ευτυχία.

Όσο για τη ζωή, μετά το γάμο; Η Έλενα Ράπτη εξομολογείται: «Μετά το γάμο η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να συνυπάρξεις με έναν άλλον άνθρωπο».

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως ενόψει των γιορτών η Έλενα Ράπτη με την έντονη φιλανθρωπική δράση στηρίζει τα χωριά SOS!

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ