Στέφανος Μιχαήλ: Έχω περάσει νύχτα με γυναίκα που δεν θυμόμουν ούτε το όνομά της το άλλο πρωί - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Στέφανος Μιχαήλ: Έχω περάσει νύχτα με γυναίκα που δεν θυμόμουν ούτε το όνομά της το άλλο πρωί

featured image

Για τις δυσκολίες που έχει περάσει στην προσωπική του ζωή μίλησε ο ηθοποιός της σειράς «8 Λέξεις», Στέφανος Μιχαήλ, σημειώνοντας ότι έχει κοιμηθεί με γυναίκα που δεν θυμόταν ούτε το όνομά της.

«Μου έχει τύχει να περάσω νύχτα με γυναίκα που δεν θυμόμουν ούτε το όνομά της το επόμενο πρωί. Ήταν άσχημο, την ένιωσα «κοινή». Δεν έχει νόημα κανένα. Είναι τη συγκεκριμένη ώρα που το κάνεις, απλά θέλεις τη διαδικασία, θέλεις να αρπαχτείς από κάπου.


Μου έτυχε και να ερωτευτώ γυναίκα που την είχα δει μόνο δυο φορές που με «έπαιζε» ασταμάτητα και επειδή είχα ανάγκη να πιαστώ από κάπου, ο εγκέφαλος έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι και νόμιζα πως ήταν η γυναίκα των ονείρων μου, χωρίς να την ξέρω καν, μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο σύντροφος της» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον ALPHA Κύπρου ο Στέφανος Μιχαήλ, ενώ προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις:

«Συγχωρώ τα πάντα εκτός την απιστία, ενώ τα άλλα μπορώ να τα συγχωρέσω. Η ηθική μου δεν μου το επιτρέπει. Έχω απιστήσει στο παρελθόν, δεν το είχε μάθει, αλλά νομίζω το κατάλαβε μετά από καιρό. Θεωρώ αμαρτία να «παίζεις» με τα αισθήματα του άλλου απλά για να τον ρίξεις στο κρεβάτι. Εγώ πάντα ήμουν ξεκάθαρος, προτιμώ να μην συμβεί τίποτα παρά να παίξω με κάποια».

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ