Κίνδυνος τιμωρίας από 2 έως 4 αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Κίνδυνος τιμωρίας από 2 έως 4 αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό

featured image

Τον κίνδυνο να κλείσει ξανά το Καραϊσκάκη από 2 έως 4 αγωνιστικές αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος των «ερυθρόλευκων», για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1,2,3,4,15 4β και 25 παρ. 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ομοσπονδίας.

Η δίωξη ασκήθηκε κατόπιν παραπομπής της έκθεσης της Αστυνομίας από τον αρμόδιο δικαστή της Super League 1 στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να γίνεται αναφορά σε όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για επεισόδια φιλάθλων στους χώρους του γηπέδου (για την ακρίβεια εκτός αυτού, καθώς το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων) και πιο συγκεκριμένα καταγγελία ότι υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού από την επίθεση που δέχθηκαν οι δυνάμεις που περιφρουρούσαν το γήπεδο.


Αρχικά, σύμφωνα με τις κλήσεις της διοργανώτριας Αρχής, οι Πειραιώτες κινδύνευαν μόνο με πρόστιμο, αλλά στη συνέχεια υπήρξε ανατροπή δεδομένων. Η κλήση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/01/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/01/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/89/1/9-λδ από 07/01/2020 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Οι ποινές που προβλέπονται, εφόσον υπάρξει τιμωρία, είναι πρόστιμο από 50.000 έως 250.000 ευρώ και διεξαγωγή δύο έως τεσσάρων εντός έδρας αγώνων χωρίς θεατές.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ