ΜέΡΑ 25: Απαντά στις αντιδράσεις για την πρόταση της Μάγδας Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΜέΡΑ 25: Απαντά στις αντιδράσεις για την πρόταση της Μάγδας Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

featured image

Σε απάντηση σχολίων και αντιδράσεων σχετικά με την πρόταση του ΜέΡΑ 25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας, το γραφείο τύπου του κόμματος σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «η Μάγδα Φύσσα θεώρησε την πρότασή μας τιμητική, και μας ευχαρίστησε για αυτήν, μας τιμά. Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας»

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το ΜέΡΑ25», «όπως είπε ο Γραμματέας μας, κρίνει ότι «δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα εναντίον της μισαλλοδοξίας, της διχόνοιας και του αυταρχισμού από τη Μάγδα Φύσσα». Βέβαια, όπως ακόμα δήλωσε, «το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να προωθήσει την υποψηφιότητά της» – και για αυτό πρότεινε σε βουλευτές άλλων κομμάτων να την υποστηρίξουν ώστε «να δοθεί ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού».


Την ίδια στιγμή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «δεν μας εξέπληξε η αντίδραση εκείνων που επιλέγουν πρόσωπα συστημικά με στόχο να ακυρώσουν το κάλεσμα για ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης ακροδεξιάς, το κάλεσμα που συμβολίζει η θέση».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα την Πέμπτη, η δικηγόρος της Μάγδας Φύσσα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm: «Δεν ήταν ενήμερη για την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν πρωτοβουλία του ίδιου» και πρόσθεσε πως η οικογένεια Φύσσα αναμένει διόρθωση από τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 για την εν αγνοία της Μάγδας Φύσσα ανακοίνωση του ονόματός της.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ